Ritariauto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice car-glassservice diesel-serviceservice additional-heating

Volkswagen autohuolto Tampere

featured image

Tampereen Ritariauto Oy:n ammattilaisilla on erikoisosaamista Volkswagen-merkkisten autojen huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Volkswagen-erikoisosaamisemme taustalla on vuosien vankka kokemus ja tietotaito kaikenlaisista Volkswagen-autojen huolto- ja korjaustöistä aina määräaikaishuolloista ilmastointilaitteen huoltoon ja öljynvaihtoon.

Volkswagenin huolto-ohjelmaa seuraten

Toteutamme huollot, kuten määräaikaishuollot, aina Volkswagenin huolto-ohjelmaa noudattaen. Lisäksi käytämme Volkswagen-huolloissa aina laadukkaita Volkswagen-varaosia ja alkuperäisiä vastaavia varaosia. Muista, että voit huollattaa autosi meillä takuun katkeamatta!

Meiltä saat Volkswageniisi esimerkiksi:

 Määräaikaishuollot

 Diagnostiikkapalvelut

 Päästömittaukset

 Nelipyöräsuuntaukset

 Jakohihnaremontit

 Ilmastointihuollot

 Öljynvaihdot

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


Ritariauto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!