Ritariauto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice car-glassservice diesel-serviceservice additional-heating

Audi autohuolto Tampere

featured image

Ritariauto Oy on erikoistunut etenkin Audi-merkkisten autojen huolto- ja korjaustöihin Tampereella. Käytämme töissämme aina alkuperäisiä Audi-varaosia tai alkuperäisiä vastaavia, laadukkaita varaosia – sinun toiveidesi mukaisesti.

Toteutamme Audi-huollot, kuten määräaikaishuollot, aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Muistathan, että Audisi takuu ei katkea tuodessasi sen meille huoltoon. Ritariauto Oy:n ammattilaiset toteuttavat monipuoliset Audi-huollot aina asiantuntevasti ja hyvää asiakaspalvelua tarjoten.

Tarjoamme Audeihin muun muassa seuraavia huolto- ja korjaustoimenpiteitä:

 Määräaikaishuollot

 Diagnostiikkapalvelut

 Päästömittaukset

 Nelipyöräsuuntaukset

 Jakohihnaremontit

 Ilmastointihuollot

 Öljynvaihdot

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


Ritariauto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!