Tietoa meistä

Olemme aina valmiina auttamaan sinua. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa, lähetä meille viesti tai varaa aika suoraan verkossa.

Ritariauto Oy – Bosch Car Service

Olemme aina valmiina auttamaan sinua. Jos et tavoita meitä aukioloaikojemme puitteissa, kannustamme sinua lähettämään meille viestin tai varaamaan ajan suoraan verkossa.

Aunankorvenkatu 4
33840 Tampere
Olemme avoinna
maanantai – perjantai 7:30 – 16:30

Kokonaisvaltaista palvelua

Haluamme tarjota parasta mahdollista palvelua käydessäsi meillä. Kuuntelemme ja pyrimme aina löytämään oikean ratkaisun tarpeisiisi.

Ritariauto Oy on perustettu vuonna 2011 kahden ihmisen voimin Tampereen Lahdesjärvellä. Pian sen jälkeen palkattiin ensimmäinen mekaanikko. Vuonna 2018 liityimme kansainväliseen Bosch Car Service korjaamoketjuun. Vuonna 2020 muutimme uuteen tilavampaan halliin. Vuosien varrella toimintamme on kasvanut nykyiseen muotoonsa sekä mekaanikkojen että työnjohdon henkilöstön määrän kasvaessa. Tällä hetkellä Ritariauto työllistää yrittäjän lisäksi täyspäiväisesti 12 työntekijää, jonka lisäksi on vaihteleva määrä harjoittelijoita.

Perustettu vuonna 2011

Erinomainen laatu

Henkilökohtainen ja sitoutunut

Reilu ja kohtuullinen

Service also in English

Olemme SERMI-sertifioitu
Bosch Car Service korjaamo

SERMI-sertifioitu Bosch Car Service korjaamo ja sen henkilökunta on hyväksytty akreditioidun tarkastuslaitoksen toimesta ja täyttää SERMI-sertifikaatin erittäin tiukat vaatimukset.

Monipuolista palvelua

Toteutamme huoltotyöt, kuten määräaikaishuollot, ilmastointihuollot ja jakohihnaremontit, kaikkiin autoihin merkistä riippumatta. Asiantuntevassa autokorjaamossamme tehdään huoltojen lisäksi myös esimerkiksi vianmääritykset, korkeajännitetyöt, DSG-vaihteiston korjaukset, tuulilasin vaihdot sekä nelipyöräsuuntaukset ja ADAS-järjestelmien kalibroinnit.

e-Expert – Autohuollon edelläkävijä

Ammattitaitoinen ja laadukas työn jälki

Teemme huolto- ja korjaustyöt valmistajan ohjeiden mukaisesti, joten auton tehdastakuu ei katkea. Työntekijämme ovat päteviä ja ylläpidämme osaamistamme jatkuvilla koulutuksilla. Käytämme alkuperäisiä tai laadultaan alkuperäistä vastaavia varaosia, joille saat myös takuun.

Olemme osa Bosch Car Service -verkostoa

Kuulumme maailmanlaajuiseen verkostoon, jossa on yli 15 000 korjaamoa 150 maassa. Hyödymme tietotaidosta, teknisestä koulutuksesta, diagnoosilaitteista ja varaosista suoraan Boschilta – yhdeltä johtavista autoteollisuuden toimittajista.