e-Expert – Autohuollon edelläkävijä

Kehittyvä autotekniikka sekä yleistyvät sähkö- ja hybridiajoneuvot vaativat autojen huolto- ja korjauspalveluilta aivan uudenlaista osaamista sekä tekniikkaa. On tärkeää, että ajoneuvon korjauksen suorittaa ammattilainen, joka on saanut asianmukaisen koulutuksen – näin korjaus voidaan toteuttaa turvallisesti.

Osaamista tämän päivän ja huomisen autoille

Kouluttaudumme säännöllisesti, joten voit luottaa, että meillä on valmius korjata ja huoltaa autosi ammattitaitoisesti ja turvallisesti, käyttövoimasta riippumatta. Sähköajoneuvojen erityispiirteisiin koulutettu mekaanikko osaa kiinnittää huomiota auton korkeajännitejärjestelmän kuntoon ja voi ennakoida mahdolliset vaaranpaikat.

Sähköauton akun kuntotestaus

Akun SoH-arvo (State of Health) kertoo sähköauton akun kapasiteetin suhteessa uuteen. Tämä on eritysesti kiinnostava tieto silloin kun autoa ollaan myymässä tai ostamassa. Testistä on olemassa niin sanottua pikatestiä jolla saadaan pintapuolinen arvo, mutta myös laajempi kuntotestaus on mahdollinen ajon aikana suoritettavalla testillä.

Kaipaako ajoneuvosi huoltoa?

Voit varata ajan autohuoltoon muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.