Audi autohuolto Tampere

Tampereen Ritariauto Oy:n ammattilaisilla on erikoisosaamista Volkswagen-merkkisten autojen huolto- ja korjaustoimenpiteistä. Volkswagen-erikoisosaamisemme taustalla on vuosien vankka kokemus ja tietotaito kaikenlaisista Volkswagen-autojen huolto- ja korjaustöistä aina määräaikaishuolloista ilmastointilaitteen huoltoon ja öljynvaihtoon.

Audi-merkkisten autojen huollot ja korjaukset

Toteutamme Audi-huollot, kuten määräaikaishuollot, aina valmistajan huolto-ohjelman mukaisesti. Muistathan, että Audisi takuu ei katkea tuodessasi sen meille huoltoon. Ritariauto Oy:n ammattilaiset toteuttavat monipuoliset Audi-huollot aina asiantuntevasti ja hyvää asiakaspalvelua tarjoten.

Tarjoamme Audeihin muun muassa seuraavia huolto- ja korjaustoimenpiteitä:

Määräaikaishuollot

Diagnostiikkapalvelut

Päästömittaukset

Nelipyöräsuuntaukset

Jakohihnaremontit

Ilmastointihuollot

Öljynvaihdot

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Huippuluokan tekniikkaa

Bosch Car Service -korjaamoissa auton kunto selvitetään ensiluokkaisen Bosch-testaustekniikan avulla. Onpa tarkastelun kohteena akku, dieseljärjestelmä tai mikä tahansa muu auton osa, henkilökuntamme luottaa nykyaikaisiin Bosch-tuotteisiin.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.