Ritariauto Oy

Ilmastointihuolto Tampere

Ilmastointihuollot kaikille automerkeille

Säännöllinen huolto auttaa ilmastointijärjestelmää toimimaan tasaisesti ja ennaltaehkäisee suuria rahaa ja aikaa vieviä korjaustöitä. Ilmastoinnin oikea toiminta on tärkeää myös ympäristölle, sillä viat voivat johtaa kylmäainevuotoihin. Vuototapauksissa pelkkä kylmäaineen täyttäminen ei riitä, vaan vuoto pitää määrittää tarvittaessa typellä paineistaen. Tarvittavien korjausten jälkeen järjestelmä täytetään uudella kylmäaineella.

Ilmastointihuollon toimenpiteet

Ilmastointihuoltoon kuuluu kylmäaineen imeminen pois järjestelmästä ja puhdistus. Tämän jälkeen täytämme ilmastointijärjestelmän ja lisäämme kylmäainetta, jos tarvetta on. Usein ilmastointihuollon yhteydessä tarkistetaan myös ilmastointijärjestelmän öljyn määrä ja lisätään sitä tarvittaessa.

Koska autosi ilmastointi on viimeksi tarkastettu tai huollettu?

Ilmastointijärjestelmän vikoja ei aina ole helppo huomata. Autoon voi huomaamatta päästä pakokaasuja ja muita terveydelle haitallisia epäpuhtauksia. Myös tästä syystä ilmastoinnin raitisilmasuodatin on vaihdettava säännöllisin väliajoin. Ajan mittaan raitisilmasuodattimeen kertyy likaa, joka on ihanteellinen kasvualusta bakteereille ja homeitiöille sään viiletessä. Suodatin kannattaakin vaihtaa kerran vuodessa, jokaisen 15 000 ajokilometrin jälkeen tai autotehtaan ohjeiden mukaisesti.

Tuo siis autosi Ritariautoon perinpohjaiseen tarkastukseen, niin kerromme, onko sen ilmastointi kunnossa.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.

Ritariauto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!