Ammattimainen autolasipalvelu

Auton ikkunat ovat tärkeitä turvallisuuden kannalta, ja pieninkin naarmu voi aiheuttaa vakavia seurauksia. Juuri tästä syystä asiantuntijoidemme tulisi korjata välittömästi kiveniskemistä aiheutuneet vauriot. Tarvittaessa asennamme täysin uuden ikkunan – ammattitaidolla ja huolellisesti.

Autolasipalvelua ammattitaidolla

Vaikka pieni kiveniskemä saattaa vaikuttaa merkityksettömältä, se voi kehittyä suureksi halkeamaksi, jos sitä ei korjata ajoissa. Tämä voi johtaa kalliiseen ja aikaa vievään tuulilasin vaihtoon. Muista, että autosi ikkunat ovat tärkeitä turvallisuuskomponentteja, ja haljennut tuulilasi voi heikentää turvatyynyjen toimintaa, altistaen vakaville vammoille.

Ammattimainen autolasipalvelu

Nopea asiantunteva korjaus kiveniskemistä aiheutuneisiin vaurioihin

Ammattimainen tuulilasin vaihto kokonaisuudessaan

Maksat vain omavastuun, jos autossa on kattava vakuutus

Hyvä tietää

Ilmainen palvelu täyskaskovakuutuksella

Pieni kiveniskemä tuulilasissa voidaan helposti korjata. Jos sitä ei kuitenkaan huomioida, se voi aiheuttaa tärinää, joka johtaa halkeamaan ja kalliiseen tuulilasin vaihtoon. Kaskovakuutus kattaa usein kiveniskemän korjauksen ja lisäksi maksat vain omavastuun. Mikäli tarvitaan uusi tuulilasi, veloitetaan vain sovellettava omavastuu. Toimi nopeasti välttääksesi tarpeettomia kuluja.

Korjaus vai vaihto?

Kiveniskemistä aiheutuneet vauriot voidaan korjata, mutta korjauksen on täytettävä erilaiset lailliset vaatimukset ja tekniset ehdot. Jos takalasi tai sivulasi on vaurioitunut, se on aina vaihdettava, kun taas tuulilasin voi korjata erilaisilla erikoishartseilla. On kolme tärkeää seikkaa, jotka on otettava huomioon: vaurioitunut alue ei saa ylittää noin 2,5 cm halkaisijaltaan, tuulilasin reunasta on oltava vähintään 10 cm etäisyys, ja vaurio ei koskaan saa olla kuljettajan näkökentässä.

Auton ikkunat turvallisuustekijänä

On hyvä tietää, että jokainen auton ikkuna on turvallisuuskomponentti, joka vaikuttaa koko rungon vakauden ylläpitämiseen. Asennettu tuulilasi on myös tärkeä henkilökohtaisen turvallisuuden kannalta. Esimerkiksi onnettomuustilanteessa tuulilasin tulisi tukea turvatyynyä. Jos se on haljennut, se ei välttämättä kestä painetta ja voi murtua. Pahimmassa tapauksessa tämä voi johtaa turvatyynyn toimimattomuuteen, mikä voi aiheuttaa vakavia henkilövahinkoja.

Tarvitsetko autolasipalvelua?

Voit varata autolasipalvelun meiltä tänään muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle autovalmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella kanssamme ensin, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Jos tuulilasiin tulee kiveniskemä, laita nopeasti läpinäkyvää teippiä vaurioon pitääksesi lian ja kosteuden poissa. Hae sitten asiantuntija-apua vaurion korjaamiseksi.”