Nelipyöräsuuntaukset

Autosi suuntaus vaikuttaa suoraan ajomukavuuteen, renkaiden kestoon ja polttoaineen kulutukseen. Tarjoamme asiantuntevaa palvelua, joka varmistaa ajoneuvosi optimaalisen suorituskyvyn.

Nelipyöräsuuntaus parantaa auton ajomukavuutta

Puoltaako ajoneuvo ajaessa jommallekummalle puolelle? Onko rengas saanut iskun? Tarjoamme ammattitaitoiset nelipyöräsuuntaukset – myös pitkille akseliväleille –laadukkailla 3D-laitteilla kaikkiin autoihin autonvalmistajasta riippumatta. Nelipyöräsuuntauksilla voidaan ehkäistä renkaiden epätasaista kulumista ja tuoda ajoon vakautta. Nelipyöräsuuntaus on yksi keskeisimpiä huoltotoimenpiteitä, sillä se vaikuttaa moneen muun osan toimintaan.

Käytämme Boschin tarjoamaa huipputeknologiaa varmistaaksemme, että autosi renkaat ovat oikeassa asennossa ja suuntautuvat oikein. Tämä parantaa ajoneuvosi ajo-ominaisuuksia, pidentää renkaiden käyttöikää ja säästää polttoainetta. Ota yhteyttä ja varaa aikasi niin autamme varmistamaan autosi optimaalisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa.

Muista tarkistuttaa ohjauskulmat!

Tarkistutathan autosi ohjauskulmat asiantuntijalla vähintään kerran vuodessa, jotta ajosi sujuisi mahdollisimman turvallisesti ja sujuvasti. Jos ohjauskulmat ovat pielessä, eikä niille tehdä mitään, renkaat voivat mennä huonoon kuntoon nopeastikin.

Tuo autosi nelipyöräsuuntaukseen etenkin, jos

Rengas on saanut iskun

Auto puoltaa

Renkaat kuluvat epätasaisesti

Hyvä tietää

Mitä hyötyä nelipyöräsuuntauksella on?

Nelipyöräsuuntaus parantaa ajoneuvon suorituskykyä, lisää ajo-ominaisuuksia, pidentää renkaiden käyttöikää ja säästää polttoainetta. Tämä huoltotoimenpide varmistaa myös tasaisen renkaiden kulumisen.

Miten tunnistan tarpeen nelipyöräsuuntaukselle?

Epätasainen renkaiden kuluminen, ohjauspyörän vinous tai auton vetäminen sivulle voivat olla merkkejä suuntaushäiriöstä. Suosittelemme tarkistamaan suuntauksen aina, kun vaihdat renkaita tai koet epämukavuutta ajossa.

Kuinka usein nelipyöräsuuntaus tulisi tehdä?

Suosittelemme nelipyöräsuuntauksen tarkistusta vähintään kerran vuodessa tai aina, kun huomaat epänormaaleja ajo-ominaisuuksia. Myös renkaiden vaihdon yhteydessä on hyvä tarkistaa suuntaus varmistaaksesi optimaalisen ajokokemuksen.

Tarvitseeko ajoneuvosi korjausta tai huoltoa?

Voit varata ajan ajoneuvosi huoltoon muutamalla yksinkertaisella klikkauksella. Tarjoamme sinulle asiantuntevaa palvelua ongelmatilanteissa. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat ensin keskustella kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.