Talvihuolto

Ennen talven tuloa talvihuoltomme varmistaa, että voit turvallisesti liikkua jään ja lumen olosuhteissa. Taitavat mekaanikkomme tarkastavat perusteellisesti olennaiset osat ja valmistelevat autosi talven ankariin haasteisiin.

Talvihuolto auttaa varautumaan talvikauteen

Kun lämpötila laskee ja lumisade alkaa, talvikuukaudet voivat tuoda kuljettajille haasteita. Jäiset tiet ja pakkaslämpötilat, on tärkeää olla valmistautunut ja noudattaa tarvittavia varotoimia varmistaaksesi turvallisen ja ongelmattoman talviajoelämyksen.

Talvihuolto autollesi

Kaikki auton mallit, iästä riippumatta

Uusinta tekniikkaa käyttävät diagnostiset laitteet

Varaosat ovat alkuperäistä vastaavaa laatua

Hyvä tietää

Ongelmattoman talven varmistaminen

Kylmä sää voi aiheuttaa haasteita jokaiselle auton osalle, akusta ovi- ja ikkunatiivisteisiin. Suosittelemme talvikunnon tarkistusta korjaamollamme, jotta et jäädy pakkaseen kiinni. Käyttäen uusinta diagnostiikkaa, tarkistamme autosi lukuisia järjestelmiä ja osia varmistaaksemme niiden toimivuuden ja valmiuden talveen. Tämä ei vain vähennä liukkailla teillä tapahtuvien onnettomuuksien riskiä, vaan myös vähentää ikävää auton hajoamisen mahdollisuutta talviajossa.

Jäähdytysjärjestelmän pakkasenkestävyys

Eurooppalaisten autokerhojen vuosittaiset tilastot kertovat samaa tarinaa: Jäähdytysjärjestelmän ongelmat ovat suoraan tai epäsuorasti vastuussa lukuisista moottorin hajoamisista. Yhtä tärkeää on tarkistaa jäähdytysjärjestelmän nesteen pakkaskestävyys varmistaaksesi, ettei moottori pysähdy matkan varrella. Jäähdytysaineen lisäaineet suojaavat jäähdytysjärjestelmää, mutta ne menettävät tehokkuuttaan ajan myötä, lisäten pakkasaikana jäähdytysaineen jäätymisriskiä. Siksi jäähdytysaine tulee vaihtaa säännöllisesti estääkseen vesipumpun vaurioitumisen, ruostumisen jäähdyttimessä, tukkeutuneet putket tai ongelmat moottorin elektroniikassa. Talvikunnon tarkistuksellamme varmistamme toimivan jäähdytysjärjestelmän.

Onko aika talvikunnon tarkistukselle?

Varaa talvitarkistus meiltä heti tänään muutamalla klikkauksella. Tarjoamme sinulle valmistajan huolto-ohjelman mukaista huoltoa, joka perustuu ajoneuvosi ikään ja ajomäärään.

Vaihtoehtoisesti, jos sinulla on kysyttävää tai haluat keskustella ensin kanssamme, voit soittaa meille tai lähettää sähköpostia.

Asiantuntijavinkkimme

”Tarvitsetko voimaa talvella? Jos käsittelet autosi ovien kumitiivisteitä erityisellä tuotteella, voit estää niiden jäätyminen ja rikkoutumisen pakkasessa. Älä koskaan pakota ovea auki, jos se on jäässä kiinni, koska se voi vahingoittaa kumitiivistettä ja vaatia sen vaihtamista.”