Ritariauto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice car-glassservice diesel-serviceservice additional-heating

Skoda autohuolto Tampere

featured image

Kaipaako Škodasi huoltoa? Ritariauto Oy tarjoaa monipuoliset huolto- ja korjaustoimenpiteet, kuten määräaikaishuollot, ilmastointihuollot ja nelipyöräsuuntaukset, Škodaasi Tampereella. Meillä on runsaasti erikoisosaamista Škoda-autojen kaikenlaisista huolto- ja korjaustöistä, kuten määräaikaishuolloista ja ilmastointihuolloista.

Käytämme Škoda-huolloissa laadukkaita Škoda-varaosia tai alkuperäisiä vastaavia varaosia. Meillä voit huollattaa Škodasi ilman, että valmistajan takuu katkeaa.

Tarjoamme Škodaasi muun muassa:

 Määräaikaishuollot

 Diagnostiikkapalvelut

 Päästömittaukset

 Nelipyöräsuuntaukset

 Jakohihnaremontit

 Ilmastointihuollot

 Öljynvaihdot

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


Ritariauto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!