Ritariauto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice car-glassservice diesel-serviceservice additional-heating

Volvo autohuolto Tampere

featured image

Varmat Volvo-huollot vankalla erikoisosaamisella Tampereella toteuttaa Ritariauto Oy. Teemme Volvoosi tarvittavat huolto- ja korjaustoimenpiteet – aina ilmastointihuolloista määräaikaishuoltoihin – varmalla ammattitaidolla. Käytämme huolto- ja korjaustöissä Volvo-varaosia tai alkuperäistä vastaavia, laadukkaita varaosia.

Tule meille, niin ammattilaisemme laittavat Volvosi viimeisen päälle kuntoon. Tarvitsipa Volvosi sitten öljynvaihtoa tai jakohihnaremonttia, me toteutamme työn kuin työn huolellisesti alusta loppuun.

Meiltä saat Volvoosi esimerkiksi:

 Määräaikaishuollot

 Diagnostiikkapalvelut

 Päästömittaukset

 Nelipyöräsuuntaukset

 Jakohihnaremontit

 Ilmastointihuollot

 Öljynvaihdot

Auto tulee huollattaa säännöllisesti autotehtaan suunnitteleman huolto-ohjelman mukaisesti, jotta se kestää pidempään sekä toimii luotettavasti.

Varaa aika jo tänään

Soita meille tai lähetä sähköpostia, ja varaamme ajan autollesi! Tarkemmat yhteystiedot löydät yhteystiedot sivulta.


Ritariauto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!