Ritariauto Oy
service service-and-repairsservice diagnosisservice brake-serviceservice battery-serviceservice lightsservice exhaust-systemservice car-glassservice diesel-serviceservice additional-heating

Tietoa meistä

Ritariauto Oy on nykyaikainen ja palveleva monimerkkikorjaamosi Tampereella. Toteutamme huoltotyöt, kuten määräaikaishuollot, ilmastointihuollot ja jakohihnaremontit, kaikkiin autoihin merkistä riippumatta. Meiltä saat aina asiantuntevaa palvelua kaikissa autoosi liittyvissä asioissa.

Asiantuntevassa autokorjaamossamme tehdään myös sähkö- ja automaattivaihteistotyöt, moottorioptimoinnit, päästömittaukset sekä nelipyöräsuuntaukset – myös pitkille akseliväleille –laadukkailla 3D-laitteilla.


Erikoisosaamista – Volvo, Audi, VW, Seat & Škoda!

Olemme erikoistuneet Volvo-, Audi-, VW-, Seat- ja Škoda-merkkisiin autoihin. Edellä mainittuihin automerkkeihin tarjoamme normaalien huoltojen ja korjausten lisäksi vankkaa erikoisosaamista – selvästi merkkikorjaamoja kustannustehokkaammin.

Ritariauto Oy – Bosch Car Service autokorjaamo

Olemme korkealaatuinen Bosch Car Service korjaamo bensiini- , diesel- ja sähköautoihin. Boschin kouluttamat mekaanikkomme tekevät diagnoosit ja autosi elektroniikan tarkastuksen Boschin kehittyneellä testaustekniikalla. Käytämme Boschin alkuperäislaatuisia varaosia. Näin uuden autosi takuu säilyy samoin kuin merkkikorjaamossa. Tervetuloa Bosch Car Serviceen!